Tani në Gostivar dokumentet i merrni direkt “si në bankomat” (VIDEO)

Prej sot në Komunën e Gostivarit është vënë në përdorim kiosku elektronik që në realitet është një aparat elektronik në formë të bankomatit,

prej ku qytetarët mund të bëjnë kërkesa, të kryejnë pagesa dhe të marrin vërtetime e dokumente të ndryshme komunale, pa patur nevojë të presin radhë apo të enden nga zyra në zyrë.

E-Kioskun mund ta përdorë çdo qytetar i Gostivarit, të cilit i duhet të marrë ndonjë dokument nga administarta lokale. Përdorimi është shumnë i thjeshtë, në tre gjuhë, ngjashëm me mënyrën e përdorimit të bankomateve për nxjerrjen e parave, përcjell in7.

Siç ka njoftuar në rrjetet sociale, i pari i Gostivarit, komuna që ai drejton është e para në vend që ka vënë në përdorim një sistem të tillë elektronik për kryerjen e shërbimeve për qytetarët.

Related posts

Sonte nis loja shpërblyese ‘TVSH-ja ime, Dhurata ime’, do të ndahen 15 dhurata me nga 100 mijë denarë

admin

Zgjedhjet, nën masa parandaluese ndaj virusit

admin

Arrestohen dy persona në kufirin Maqedoni – Kosovë

admin

Gazeta Zyrtare shpall urdhëresat e para me fuqi ligji

admin

Ndërroi jetë lehona 27-vjeçare nga Kumanova e diagnostikuar me Kovid-19

admin

Ndalesa për qarkullim, regjistrohen 46 shkelje gjatë 24 orëve

admin