Kush po keqpërdorë mjetet e kabinave në Tetovë?

Sot u raportua në mediumet vendase se kabinat të cilat janë vendosur në komunën e Tetovës kanë një vlerë prej 4500 eurove, kurse e njejta dhe sipas pamjeve qe u treguan më e mirë në komunën e Tearcës është vendosur për afro 1000 euro.

Komuna e Tetovës po vendos kabina për transportin publikë por sipas dëshmive që solli njeri nga mediumet më të rëndësishem dhe më serioz në vendin tonë , buxheti i komunës së Tetovës në vlera shumë herë më të mëdhaja po paguan për këto kabina se sa është vlera në të vërtet.

Presim nga komuna e Tetovës që të tregoj se si mundet që një kabinë e cila nuk kushton më shumë se 1000 euro në të vertët, komuna e Tetovës po paguan 4500 euro për të. Kush po e keqpërdorë buxhetin e taksapaguesve të Tetoves?!

Related posts

Ende nuk dihet se si dhe kur do të hapen kafenetë dhe restorantet

admin

Arrestohen 18 persona, nuk respektuan orën policore

admin

Ohri dhe Struga janë larg nga pritja e pushuesve

admin

115 shtetas mbeten të ngujuar në Dibër, pavarësisht se nuk janë banorë të zonës

admin

Filipçe: 54 pacientë të shtruar me koronavirus, 4 në gjendje të rëndë

admin

Qeveria rrit masat e lehta në mënyrë që mos të shtohen masat restriktive

admin