Shkelën masën e vetizolimit, futen në karantinë dhe detyrohen të paguajnë shpenzimet

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë 24 orëve të fundit në mbarë vendin 651 personave u është dhënë vendim për izolim , derisa 346 të tjerë kanë nënshkruar vendim për vetizolim si pasojë e pandemisë Covid-19.

Policia ka kryer kontrolle të rregullta ndaj personave që gjenden në izolim dhe vetizolim. Janë regjistruar tre shkelje të masës së izolimit-vetizolimit. Personat në fjalë do të futen në karantinë të detyrueshme shtetërore ndërsa shpenzimet do t`i paguajnë vetë.

Nga MPB gjithashtu informojnë se 618 persona kanë shkelur masën për mbajtjen e pajisjeve mbrojtëse, gjegjësisht mbajtjen e maskës.

Related posts

Manastir, shtresa e borës arrin 55 centimetra

admin

Në Dibër do të testohen rreth 30% e banorëve

admin

Cilat shtete europiane janë në karantinë dhe kush e ka radhën pas tyre

admin

Halil Kastrati nesër do të ndan 1000 pako ushqimore në shumë komuna të Maqedonisë së Veriut

admin

Tetovë, mbi 200 gjoba për personat pa maska

admin

79 vjet nga bombardimet naziste në Shkup

admin