Vrimat në gypa e harxhojnë pjesën më të madhe të ujit të pijshëm në Maqedoni

Disa pjesë të Maqedonisë do të përballen me mungesë të ujit të pijshëm nëse, në periudhën e ardhshme, nuk ndahen fonde të konsiderueshme për rindërtimin dhe përmirësimin e sistemeve të furnizimit me ujë në të gjitha komunat. Të dhënat aktuale tregojnë se konsumatori më i madh i ujit të pijshëm në shkallë vendi është pikërisht uji i cili nuk sjellë të ardhura, kategori në të cilën përfshihen humbjet fizike nga vrimat në gypat e ujësjellësit, vjedhjet e ujit dhe pasaktësitë në matjen e ujit të konsumuar nga shfrytëzuesit.

Related posts

Shërohet plotësisht edhe një pacient i prekur nga Korona

admin

Janë lajmëruar 17 raste të zjarreve në ambient të hapur në Shkup

admin

Varhelyi: Ballkani Perëndimor ka prioritet për BE-në

admin

Filipçe: Prej sot jam në izolim shtëpiak, Ministria vazhdon punën

admin

Covid-19, Prokuroria do të hetojë vdekjen e 66-vjeçares nga Struga

admin

Të shtunën skadon gjendja e jashtëzakonshme, deri më tani nuk ka paralajmërime për vazhdimin e saj

admin