Sot qeveria mori masa për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve për ditën e shtunë dhe të diel, ja nga sa ora ndalohet lëvizja

Sot qeveria mori masa për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë periudhës së fundjavës.

⛔

Ndalohet lëvizja e qytetarëve ditën e Shtunë dhe të Diel prej orës 16.00 deri ora 05.00 me përforcim të prezencës policore me qëllim të ndalimit të grupimit të banorëve në grupe me të mëdha se 5 persona.

▶️

Nga kjo ndalesë gjatë periudhës së fundjavës përjashtohen bujqit dhe blektorët.

▶️

Masat që janë ndermarrë më parë do të vazhdojnë të vlejnë.

▶️

Gjithashtu sot u prezentuan karakteristikat teknike të spitalit teknik të Armatës së RMV-së, i cili do të jetë në dispozicion të Ministrisë së Shëndetësisë.

Related posts

EVN i mbylli të gjitha zyrat e pranimit për konsumatorët

admin

Karaxhovski: Kemi propozuar karantinë në orën 22:00 për të evituar grupimet

admin

Reshje të dendura bore në gjithë vendin

admin

Spasovski: Pashkët të festohen pa tubime, të mos luajmë me shëndetin

admin

BP: Nuk priten probleme në sektorin financiar

admin

Arsllani: Analizë e detajuar për pacientin 0

admin