Shkupjani nuk respekton masën e vet-izolimit, pason gjoba prej 2000 eurove

Një banor i Shkupit është akuzuar për mosrespektim të masës së vet-izolimit gjatë kohës së virusit Korona. 33 vjeçari nga Shkupi më 12 mars është kthyer nga |Franca dhe ka nënshkruar deklaratën për vet-izolim. Megjithatë i akuzuari më 21 mars, gjatë një kontrolli nga ana e zyrtarëve policorë nuk ëhstë gjetur në adresën e banimit.

Prokuroria Themelore Publike-Shkup, o propozoi Gjykatës që të akuzuarit t’i shqiptoj gjobë në vlerë prej 2 mijë eurove.

Related posts

Shumë largime nga puna në restorantet dhe kafenetë e Ohrit dhe Strugës

admin

Çulev: MBP rreptësisht do veprojë ndaj përhapjes së lajmeve të rreme lidhur me koronavirusin

admin

Komisioni rekomandon që gjatë zgjedhjeve të zgjatet orari i votimit

admin

57 vite nga tërmeti që shkatërroi Shkupin

admin

Transporti publik ndalohet nga ora 21 deri në 5 të mëngjesit

admin

Thaçi e Kurti të mbyllur në Presidencë për më shumë se një orë

admin