Vendimi i Qeverisë po rrezikon qytetarët e Kosovës, të gjithë janë mbledhur në turma për ta marrë socialin

Në shumë qytete të Kosovës në këto momente është krijuar tollovi para pikave zyrtare të Postës së Kosovës. Me qindra persona jenë mbledhur, kryesisht të moshuar për t’i marrë asistencat sociale. Kjo pasi që Qeveria ka marrë vendim që pensionet t’i lëshojë para kohe, shkrrun Gazeta Express.

Vendimi i Qeverisë po rrezikon qytetarët e Kosovës, të gjithë janë mbledhur në turma për ta marrë socialin

Në shumë qytete të Kosovës në këto momente është krijuar tollovi para pikave zyrtare të Postës së Kosovës. Me qindra persona jenë mbledhur, kryesisht të moshuar për t’i marrë asistencat sociale. Kjo pasi që Qeveria ka marrë vendim që pensionet t’i lëshojë para kohe, shkrrun Gazeta Express.

Por, të gjitha këto shërbime këta persona do të duhet që t’i kryejnë para orës 10:00. Kjo ngase Qeveria e Kosovës ka vendosur që ta kufizojë lirinë e lëvizjes.

Por, kjo punë ka krijuar tollovi. Këta persona po qëndrojnë shumica pa maska e mjete tjera mbrojtëse, pa e mbajtur po ashtu distancën, duke e rrezikuar në këtë mënyrë vetën dhe secilin që të infektohet me koronavirus, Covid-19.

Related posts

Duka konfirmon: Nga e hëna nis stërvitja në grup

admin

Nëse ju largojnë nga puna, ja sa muaj do t’iu paguaj Qeveria e Kosovës

admin

Tovërlani: Mos vazhdimi i kampionatit do t’i shkatërroj futbollistët

admin

Thaçi të dielën do t’i drejtohet opinionit

admin

Thaçi: Ushtria e Kosovës së shpejti pjesë e misioneve paqësore të NATO-s

admin

Me mua Kryeminister nuk ka marreveshje per shkembim territoresh as në Shtëpi te Bardhë, as te Kuqe e as te Gjelber!

admin