Turqi, lutje nga altoparlantët e xhamive për të përfunduar koronavirusi

Në mbarë Turqinë, pas ezanit të jacisë, nga altoparlantët e xhamive janë bërë lutje që sa më shpejt të përfundojë koronavirusi i ri (COVID-19) dhe të shërohen të sëmurët, raporton Anadolu Agency (AA).
Nën kujdesin e Drejtorisë së Çështjeve Fetare (Dijanet) të Turqisë, menjëherë pas ezanit të jacisë në 90 mijë xhami në të gjitha qytetet e Turqisë janë kryer lutje për përfundimin e koronavirusit.

Related posts

SHBA-të urojnë Maqedoninë e Veriut për anëtarësimin në NATO

admin

Regjistrohen mbi 10 mijë raste nga Covid-19 në Suedi

admin

Virusi në botë, 100 mijë raste të reja gjatë ditës së fundit

admin

Në kohën e krizës së virusit Korona, gjermanët i besojnë Merkelit

admin

Izolimi i botës bëri që pandat të çiftoheshin pas 10 vitesh përpjekje

admin

Guterres: Mungesë bashkëpunimi në luftimin e pandemisëI

admin