Transporti publik ndalohet nga ora 21 deri në 5 të mëngjesit

Qeveria në seancën e djeshme të 26-të solli vendim që të ndalohet lëvizja e automjeteve nga transporti publik në territorin e tërë shtetit në periudhën nga ora 21:00 deri në 05:00 të mëngjesit të nesërm gjegjësisht derisa të zgjasë ora policore.

Nga e diela, ora policore shkurtohet për një orë dhe në vend deri në ora 06:00 do të zgjasë deri në orën 05:00.Është vendosur edhe ndalesë për dy kategori të të rriturve – për personat më të vjetër se 67 vjet, të cilët nuk guxojnë të dalin nga shtëpia nga ora 11.00 paradite deri në 05:00 të mëngjesit të nesërm dhe për rinjtë deri në 18 vjet, për të cilët lëvizja jashtë është e ndaluar nga ora 21:00 deri në orën 12:00 të ditës së nesërme./Telegrafi/

Related posts

Ndërron jetë edhe një paciente, 5 të tjerë lëshohen në kurim shtëpiak

admin

Qytetarët të cilët do të arrijnë në vendkalimet kufitare do të transportohen deri tek karantinat shtetërore çdo ditë në ora 10:00 dhe ora 20:00

admin

Pandemia në Kumanovë: Shpëtimi i vetëm, karantina

admin

Filiçe: Po shqyrtohet përdorimi i hidroklorikinës me azitromicinë

admin

Përmirësohet infrastruktura në Kompleksin klinik “Nënë Tereza”

admin

Maqedonia mer një PO të vërtetë, kurse Shqipëri një PO në formë shuplake

admin