Thaçi e dërgon në Kushtetuese vendimin e Qeverisë për kufizim të lëvizjes së qytetarëve

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka bërë të ditur se do ta dërgojë në Gjykatën Kushtetuese vendimin e djeshëm të Qeverisë për kufizimin e lëvizjes së qytetarëve.

“Ju informoj se duke marrë parasysh rrethanat e reja të krijuara pas vendimit të qeverisë, vendim antikushtetues si president duke respektuar kompetencat kushtetuese e ligjore kam vendosur ti drejtohem, Gjykatës Kushtetuese”, ka thënë Thaçi.

Related posts

Policia malazeze arreston dhjetëra protestues pro-serbë

admin

Vendet e rajonit nisin me masat lehtësuese

admin

Deputetët e Kosovës mbajtën një minutë heshtje për Leze Qenën

admin

Thaçi: Grupi i Kurtit duhet të sqarohet për vetëvrasjen në konvikt dhe rastin Pacolli

admin

KEMI PUNË ME “KURTËT”, TA DINI!

admin

Nurellari: Duke mos bërë mjaftueshëm testime qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës po dështojnë në luftën kundër koronavirusit

admin