Spitalet private në vend do të trajtojnë pacient me koronavirus

Objektet shëndetësore private jashtë rrjetit të institucioneve të kujdesit dhe trajtimit intensiv do ta kryejnë këtë aktivitet në rrjetin e institucioneve shëndetësore për ofrimin e shërbimeve shëndetësore pacientëve të sëmurë me koronavirus, vendosi Qeveria në seancën e djeshme.

Vendimi do të jetë vlejë derisa të zgjatë gjendja e jashtëzakonshme në vend.

-Fondi për sigurimeve shëndetësore i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të lidhë kontrata me këto institucione me të cilat do të përcaktohet vëllimi dhe lloji i shërbimeve shëndetësore të cilat institucioni privat shëndetësor do t’i kryejë gjatë periudhës së vlefshmërisë së këtij Dekreti, në përputhje me dispozitat në fushën e sigurimit të detyrueshëm shëndetësor, kumtoi pres-shërbimi i Qeverisë.

Related posts

Filipçe: Në funksion edhe dy laboratorë për testim

admin

1 Maji në kohën e pandemisë, pa muzikë e skarë

admin

Sonte nis loja shpërblyese ‘TVSH-ja ime, Dhurata ime’, do të ndahen 15 dhurata me nga 100 mijë denarë

admin

Zaev kërkon dorëheqjen e Çulevit: Duhet të ketë përgjegjësi për tubimet në Strugë

admin

Në linjën e parë të frontit kundër virusit korona, RMV-ja ka në dispozicion mbi 50 mijë persona

admin

AIE: Rritje e ndjeshme e kërkesës për naftë

admin