Pas 19 viteve, Komuna e Likovës sjell vendim për ngritjen e lapidarit në Sllupçan

Sakrifica administrative mori fund, nga sot jemi shumë afër të finalizimit të projektit të shumë pritur – ” Lapidarit tek varrezat e dëshmorëve në f. Sllupçan ”
Vendimi për ndërtimin e Lapidarit në varrezat e dëshmorëve në f.Sllupçan merr dritë të gjelbërt nga Këshilli i Komunës së Likovës i propozuar nga Kryetari i Komunës se Likovës z.Erkan Arifi, Pas përfundimit të procedurave administrative për aprovimin e planit urbanistik në një periudhë të kaluar shumë vjeçare erdhi dita të sjellet edhe vendimi për ndërtimin e Lapidarit.
Tani pason faza e projektit ideor, projektit kryesor dhe leja e ndërtimit.

Related posts

ASH: Diskriminim buxhetor i komunave shqiptare që udhëheq ASH-ja, për Gostivarin asnjë denarë

admin

Kthimi i shtetasve të Maqedonisë së Veriut, priten fluturime nga Vjena dhe Baseli

admin

Nëse zgjedhjet mbahen më 5 korrik, sot duhet të filloj fushata zgjedhore

admin

Shqiptari nga Maqedonia që jeton në Gjenevë zbuloi kamerën që detekton njerzit e prekur nga Korona

admin

Orën policore nuk respektuan 77 persona, ndalohen 46 prej tyre

admin

Filipçe: Masat e shtrënguara do të sjellin rezultate

admin