Mosrespektimi i orës policore nga të rinjtë nën 18 vjeç, përgjegjësi për prindëritAlsat

Pas vendimit të djeshëm të qeverisë për kufizimin e lëvizjes së të rinjve deri në moshën 18 vjeçare nga ora 21:00 deri në mesditën e ditës së ardhshme, respektivisht nga ora 21:00 deri në ora 12:00. Si dhe për kufizimin e lëvizjes së të moshuarve mbi 67 vjeç nga ora 05 e mëngjesit deri në ora 11:00. Institucionet njoftojnë se për mosrespektim e orës policore nga të rinjtë deri në moshën 18 vjeçe do të ketë edhe përgjegjësi për moskujdesje prindërore për prindërit e tyre. Dënimet për prindërit, fëmijët e të cilëve shkelin kufizimet e lëvizjes është nga 200-500 euro.

Sipas të dhënave të fundit nga pandemia e virusit korona në vend, numri i qytetarëve në vetizolim tashmë ka shkuar në 9.814.

Në natën e dytë të orës policore, uniformat blu kanë kontrolluar në 156 pika policore derisa janë shënuar 81 raste të mosrespektimit të ndalimit për qarkullim prej orës 21:00 deri në ora 05:00.

Related posts

Transporti publik ndalohet nga ora 21 deri në 5 të mëngjesit

admin

Osmani: Tregtarët e kufijve po shpifin ndaj babait tim, do t’i padis në gjyq

admin

Stoltenberg: Moment historik për Maqedoninë e Veriut, tani në NATO do të valojnë 30 flamuj

admin

Prokuroria kërkon dënime për 30 shkelës të orës policore në Shkup

admin

Kryetari i komunës së Dibrës shprehu falënderim për policinë, armatën dhe qytetarët

admin

Partitë pajtohen të mos financohen nga shteti, së shpejti Qeveria pritet të miratojë masat antikrizë

admin