KURTI DHE KOMANDANTI I KFOR-IT FLASIN PËR GJENDJEN E SIGURISË NË VEND

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, bashkë me ministrin e Mbrojtjes, Anton Quni, ushtruesin e detyrës së ministrit të Ministrisë e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Xhelal Sveçla, Komandantin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant Rrahman Rama dhe drejtorin e Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, priti në takim për herë të dytë brenda një jave Gjeneral Major, Michele Risi, Komandant i KFOR-it në Kosovë dhe këshilltarin e tij politik, Andrea Angeli, me të cilët diskutoi mbi gjendjen e sigurisë në vend me rastin e përhapjes së virusit Corona dhe masave më të fundit të Qeverisë së Republikës së Kosovës për parandalimin e përhapjes së mëtutjeshme të pandemisë COVID 19.

Sipas një komunikate të Qeverisë, komandanti Risi, përderisa shprehu mirënjohje për bashkëpunimin mes Qeverisë dhe KFOR-it, po ashtu shprehu edhe gatishmërinë për të thel luar atë.

Ai nënvizoi se përball sfidës me të cilën po ballafaqohemi, bashkëpunimi ndërinstitucional është i patjetërsueshëm dhe se ruajtja e sigurisë në Republikën e Kosovës është qëllim i përbashkët.

Related posts

BERZH: Shqipëria me rënien më të madhe ekonomike në Ballkan

admin

RASTI I FUNDIT ME KORONAVIRUS NGA PODUJEVA – KISHTE ARDHUR PARA DY JAVE NGA ITALIA

admin

Boiken Abazi: Kurti i bindi SHBA-të të ndryshojnë qëndrim për shkëmbimin e territoreve

admin

Flet deputeti i LDK-së, i cili po e mbron Qeverinë Kurti

admin

​LDK FAJËSON VV-NË PËR SHKAKTIM TË KRIZË POLITIKE NË KOSOVË

admin

Politika apo thëngjilli e largoi Contour Global nga Kosova?

admin