Isa Mustafa nuk pranon shkeljen e kushtetutes nga qeveria

Vendimin për kufizimin e të drejtave dhe lirive të njeriut, mund ta marrin vetëm dy të tretat e deputetëve dhe jo Qeveria. Ndryshe shkelet Kushtetuta, pa marrë parasysh kush janë ata që kanë votuar dhe në çfarë rrethana. Prandaj qeveria do duhej ta rishqyrtojë vendimin e saj dhe karshi gjendjes së krijuar ti drejtohet Kuvendit. IM

Related posts

Masat ekonomike të propozuara nga Partia Demokratike e Kosovës, në tetë pika

admin

​Mustafa pjesë e Samitit të EPP-së

admin

Shpresë nga Spitali Infektiv, pacienti i shëruar nga CoVid-19 niset drejtë shtëpisë

admin

Vdes zyrtari i LDK’së

admin

Qëndrimet ndaj Kosovës në Këshillin e Sigurimit mbeten ato që kanë qenë

admin

Koronavirusi: “Duda Balje: Mezi po pres …”

admin