Hapja e negociatave, Osmani: Të fillojmë organizimin e grupeve negociuese

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani gjatë një konference për shtyp me rastin e çeljeve të negociatave nga Bashkimi Evropian për Maqedoninë e Veriut tha se obligim tani është që menjëherë të fillojmë me organizimin e grupeve negociuese të cilët i kishim themeluar veçmë në Qeveri paraprakisht në bazë të metodologjisë së re. “Besoj që muajve, javëve në vijim do të përfundojë Komisioni Evropian me kornizën negociuese dhe pastaj do të mbahet mbledhja e parë ndërqeveritare në të cilën unë si shef i delegacionit shtetëror do të duhet të prezantoj pozicionet shtetërore- tha Osmani.

Related posts

Kufijtë, për momentin nuk ka rekomandim për masa kufizuese

admin

Maqedoni, sot përsëri orë policore prej orës 16:00 deri në orën 5 të mëngjesit

admin

Rishikimi i buxhetit shkurton fondet e të gjitha ministrive, përveç shëndetësisë

admin

Filipçe për zgjedhjet: Periudha para nesh është e qetë

admin

Nuhiu: Dënim me burg deri në 3 vjet dhe gjobë deri në 2500 euro për shkelësit e masave të Qeverisë

admin

Filipçe: Është rënduar gjendja e pacientes që është në aparate për frymëmarrje

admin