Bekteshi: Rrogat e administratorëve nuk do të preken

Për BDI-në është e pranueshme masa e propozuar nga LSDM për pagënminimale të funksionarëve në shenjë të solidaritetit në kushte të krizës ekonomike nga virusi korona, por jo edhe që të ketë ulje të tillë të pagave të administratës publike. “Po, unë jam i gatshëm të shkoj në ulje të pagës, por jo vetëm unë, ne si BDI e mbështesim masën që ka të bëjë me pagën minimale për të gjithë funksionarët dhe të emëruarit, por jemi kundër që të shkojmë me pagë minimale për gjithë administratën publike. Gjithsesi se kishte propozime tona dhe do t’i inkurajoja të gjitha Odat Ekonomike, Organizatat Joqeveritare dhe ekspertët që të dorëzojnë propozime adekuate, sepse ne mendojmë se ka edhe pika të tjera në Buxhet ku mund të ketë shkurtime fillimisht dhe të shkojmë në faza për atë se shpenzimin nga kjo pandemi duhet ta bartim të gjithë.”- tha Kreshnik Bekteshi nga BDI.

Related posts

Rreth 2.300 qytetarë pritet që të kthehen në Maqedoni

admin

Manastir, shtresa e borës arrin 55 centimetra

admin

Banka Popullore e Maqedonisë miraton lehtësime për personat dhe kompanitë që kanë kredi

admin

Një ditë para fillimit të fushatës: ODIHR e filloi Misionin për vlerësim të zgjedhjeve

admin

Armata prej sot në patrullime të përbashkëta me MPB-në

admin

Takim i liderëve nesër në orën 12:00 në Kabinetin e presidentit

admin