Arritën pasaportat e Maqedonisë

Ministri për Punë të Brendshme, Naqe Çulev tha se tashmë kanë ardhur pasaportat e Maqedonsië tashmë kanë arritur,

“Pasaportat e reja arritën. Tani në këtë gjendje kuptohet se nuk ka interes të madh, për shkak se edhe kufijtë janë të mbyllura. Megjithatë, ka disa qytetarë të cilët edhe tani aplikojnë”, tha ministri Çulev, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Para një jave, erdhën 5000 mijë pasaportat e reja, që i përpunoi firma gjermane ‘Varidos’.

Ndryshe në Maqedoni kishte mungesë të pasaportave dhe 27 mijë qytetarët tashmë kanë aplikuar për pasaportë.

Maqedonia gjithashtu ka kufizuar lëvizjen e qytetarëve për shkak të coronavirusit, ndërsa të gjithë ata që lëshojnë Maqedoninë duhet të nënshkruajnë letër se nuk do të vinë në tre muajt e ardhshëm./Telegrafi/

Related posts

Hiqet transporti ndërurban dhe urban në Kumanovë dhe mbyllen një pjesë e shitoreve

admin

Flamuri i Maqedonisë së Veriut ngritët para selisë së NATO-s

admin

Ganiu: Personalisht patrulloj me veturë nëpër Çair, por qytetarët i respektojnë të gjitha masat

admin

NATO e përforcon kapacitetin e Maqedonisë së Veriut për ballafaqim me koronavirusin

admin

KSHZ i ndërpret aktivitetet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare shkaku i gjendjes së jashtëzakonshme me Kovid-19

admin

A është i gatshëm sistemi shëndetësor në Maqedoni për kulmin e epidemisë, që pritet në fund të prillit

admin