A do ta respektoj Ushtria vendimin e Qeverisë?

Qeveria e Kosovës mori vendim për kufizimin e lëvizjes së qytetarëve dhe automjeteve private që prej orës 10:00 deri në ora 16:00 dhe prej orës 20:00 deri në ora 06:00.

Kjo pastaj u kundërshtua e u cilësua si vendim anti-kushtetues nga Presidenti Hashim Thaçi, i cili tha që nuk është e obligueshme respektimi i këtij vendimi, shkruan gazeta inFokus.

Megjithatë, a do ta respektojë Ushtria e Kosovëës, vendimin e Qeverisë.

Rrahman Rama, komandanti i FSK-së, ka thënë që respektojnë çdo vendim të shtetit.

“E respektojmë cdo vendim të shtetit, jemi në gatishmëri tu dalim në ndihmë qytatrëve , nuk do të ketë lëvizje të kota por kurdo që nevojitet ndihma jonë jemi në gatishmëri”.

“Presidenti është komandant suprem por ne e respektojmë vendimin e Qeverisë pasi që vendimi është i qartë që moslëvizja është për qytetarët dhe jo për ne si institucion”, deklaroi Rama./Gazeta inFokus/

Related posts

Abrashi: Kosova rihap aeroportin brenda dhjetë ditësh

admin

Deputeti i AAK-së: “Mjaft z. Kurti- E solle Serbinë në Kosovë“

admin

Daçiq: Rusia do ta mbështesë çdo zgjidhje për Kosovën që është në interes të Serbisë

admin

“KURTI DO TË NA BJERË NË DY GJUNJË MUA E DAUTIT”

admin

Shtetet e Quintit, thirrje politikanëve në Kosovë: Jepni përparësi luftës kundër pandemisë

admin

Oda Amerikane: Furnizimi me mallra strategjike në Kosovë po vazhdon normalisht

admin