Ushtria sot merr në administrim objektet me interes shtetëror

Sot në orën 15:00 si pasojë e shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme nga Covid-19, Armata e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të merr në administrim objektet me interes shtetëror, respektivisht ushtria do të kontrollojë pikat kufitare, do ta sigurojë Qeverinë, Kuvendin dhe burgjet.Ushtria gjithashtu do të asistojë policinë e shtetit në monitorimin e orës policore./Alsat

Related posts

Mickoski: Karantina ime mbraroi, i kthehem punës

admin

Filipçe: Nga nesër fillojmë terapinë e kombinuar, klorikinë+azitromicinë

admin

Spitali i Tetoves eshte i pergatitur teresisht thot drejtori Besimi

admin

ASH e Tetovës kundër Adnan Nezirit: “Me humbësin e 2017-ës po vulosim humbjen edhe në 2020”

admin

DAP: Rënia e të ardhurave në prill, mbi 38 %

admin

Spasovski: Jemi në gjendje të jashtëzakonshme por qytetarët do të mund të lëvizin

admin