Shqyrtohet masa shtesë për personat mbi 65 vjet dhe nën 18 vjet

Qeveria mund të sjell masa shtesë për qytetarët mbi moshën 65 vjeçare dhe qytetarët nën moshën 18 vjeçare, tha Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce në konferencën e sotme për shtyp. Filipçe konfirmoi se masat e propozuar nga Komisioni i Sëmundjeve ngjitëse do të shqyrtohen në seancën e sotme të qeverisë të planifikuar për në orën 17:00.

Related posts

Rritja e akcizës së derivateve të naftës, në shqyrtim

admin

Ku janë ministri ekologjisë dhe komuna e Tetovës, pasi Tetova u shpall si qyteti më i ndotur në botë!

admin

Komunikacioni në mbarë vendin po zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të thata

admin

Takim i liderëve nesër në orën 12:00 në Kabinetin e presidentit

admin

Havziu: Inspektorati nuk ka shkop magjik për rikthimin e njerëzve në punë

admin

GRUBI: Nuk dua të bëhem pjesë e debatit parazgjedhor midis partive politike në Shqipëri (VIDEO)

admin