Seancë e qeverisë për masa të reja lidhur me Kovid-19

Qeveria pasditen e sotme do të zhvillojë seancë në orën 17:00.

Më pas do të dilet me kumtesë mbi konkluzionet e seancës së qeverisë e cila shqyrton vendimet dhe masat në lidhje me gjendjen e koronavirusit.

Drejtori i Doganave, Gjoko Tanasoski sot njoftoi se me propozimin e Doganave dhe Ministrisë së Ekonomisë, qeveria do të marrë vendim për masat autonome për lirimin nga detyrimet doganore për lëndë të parë dhe për pajisjet për qëllime mjekësore. Nga lirimi prej pagesave doganore duhet të përjashtohen mjetet e dezinfektimit, maska ​​mbrojtëse dhe doreza, syzet, pajisjet mjekësore.

Related posts

Dita e tretë e karantinës, Komisioni i Sëmundjeve Ngjitëse diskuton për masat

admin

Në Tetovë 16 persona ndodhen në vetizolim, kallëzim penal për një person i cili nuk respektoi rekomandimet

admin

Mickoski: Qeveria të shpall gjendje krize në të gjithë territorin

admin

Filipçe: Është rënduar gjendja e pacientes që është në aparate për frymëmarrje

admin

Mosrespektimi i vetizolimit, 4.000 euro gjobë për familjen nga Manastiri

admin

Zaev: Zgjedhjet duhet të mbahen 22 ditë pas përfundimit të gjendjes së jashtëzakonshme

admin