Qytetarët të cilët do të arrijnë në vendkalimet kufitare do të transportohen deri tek karantinat shtetërore çdo ditë në ora 10:00 dhe ora 20:00

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme ka sjell një urdhëresë përmes së cilës qytetarët tanë që do të arrijnë në vendkalimet kufitare do të transportohen deri tek karantinat shtetërore çdo ditë në ora 10:00 dhe ora 20:00. Apelohet deri tek qytetarët që e kanë me patjetër të udhëtojnë drejt vendit, t’i planifikojnë arritjet e tyre në vendkalimet kufitare pak para terminëve të lartpërmendura, me qëllim që të mos krijohet tollovi dhe pritje.

Related posts

OBSH-ja përjashtohet nga hetimet kineze për Covid-19

admin

Republika e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipëria marrin PO-në për nisjen e negociatave

admin

Kodra e diellit dhe Mavrova zgjohen te mbuluar nga bora

admin

Kosovë, 70 persona kthehen sonte nga Kroacia

admin

Raporti ditor i virusit, 2 viktima dhe 49 të infektuar

admin

ASH e Tetovës kundër Adnan Nezirit: “Me humbësin e 2017-ës po vulosim humbjen edhe në 2020”

admin