Oligarkët boll e kanë rrjepur shtetin, le ta çelin qesen!

Kështu duhet të mendojë një biznesmen, e jo vetëm të ankohen, duke kërkuar para nga shteti!

Personalisht si biznesmen konsideroj se nëse deri dje si biznes kemi përfituar nga të githa situatat e mundshme dhe atëherë nuk e kemi qarin me të tjerët, tani kur kemi gjendje të jashtëzakonshme, ndërsa disa degë madje prëfitojnë në mënyrë plotësuese, disa edhe jashtë normave etike! Duhet të jemi solidarë, e jo vetëm të kërkojmë nga shteti! 

Menderes Kuçi

Related posts

BE u kërkon vendeve që të zhbllokojnë kufijtë, në mënyrë që të kalojë transporti i mallrave për 15 minuta

admin

Qeveria pritet të miratojë masat ekonomike

admin

ASH pershendet vetem denimin ndaj shqiptareve ndersa nuk permend fare funksionarin e VMRO

admin

Tetë viktima dhe 136 raste të reja me Covid-19, shërohen 43 pacientë

admin

DAP: Rënia e të ardhurave në prill, mbi 38 %

admin

Në Tetovë 16 persona ndodhen në vetizolim, kallëzim penal për një person i cili nuk respektoi rekomandimet

admin