Memeti: Me rëndësi detajet për rastet pozitive (VIDEO

Drejtuesit e Institutit të Shëndetit Publik gjatë ditës vizituan Qendrën e Shëndetit Publik në Kumanovë pas regjistrimit të rasteve të para me qytetarë të infektuar nga Virusi Korona.

Drejtori i ISHP-së, Shaban Memeti theksoi se çdo informacion i marrë nga personat e prekur është me rëndësi pasi që kjo do të lehtësonte identifikimin e rasteve. Drejtori i Qendrës së Shëndetit Publik në Kumanovë, Arif Latifi tha se tejkalimi i pandemisë mund të bëhet vetëm duke u respektuar masat e Qeverisë dhe ora policore.

Related posts

Fillon riskedulimi i kredive, udhëzimi i BSH: 7 hapat që do të ndiqen nga bankat

admin

Vetëm 33.863 qytetarë mund të lëvizin gjatë orës policore në Maqedoni

admin

Disa banka s’heqin dorë nga fitimi i tyre, do të llogaritet shkallë interesi edhe për grejs periudhën

admin

KRRE-ja vendos sot për çmimet e reja të derivateve të naftës

admin

Pjesëmarrja e parë e Maqedonisë së Veriut në takim të NATO-s, si anëtare e barabartë

admin

Komuna e Tearcës, vatër e re e Covid-19

admin