Koronavirusi, mbi 7 mijë persona në vetizolim

Policia kontrollon rreth 8 mijë qytetarë, që janë në izolim për shkak të koronavirusit. Më shumë se 600 janë në izolim të detyrueshëm, dhe mbi 7.300 kanë një vendim për izolim vullnetar. Gjatë inspektimit, policia zbuloi se izolimin nuk e ka respektuar një person, dhe vetë izolimin 22 qytetarë. Kundër tyre do të ngrihet kallëzim penal. Deri më tani, MPB ka ngritur 77 kallëzime penale në prokurori, për ata që nuk e kanë respektuar izolimin e detyrueshëm shtëpiak.

Related posts

Përgjegjësi penale-juridike për mosrespektim të orës policore

admin

Cilat shtete europiane janë në karantinë dhe kush e ka radhën pas tyre

admin

Tetovë, kolona të gjata para sporteleve të institucioneve të ndryshme

admin

Kovid-19, një pacient zgjohet pas dy javësh në respirator në spitalin “8 Shtatori”

admin

Dimitrov: Nuk e kemi të qartë nëse BE-ja është serioze me ne

admin

Sofja konfirmon veton, akuzon Shkupin për nxitje të urrejtjes

admin