Kodra e diellit dhe Mavrova zgjohen te mbuluar nga bora

Sot Kodra e diellit dhe Mavrova jane zgjuar te mbuluar nga bora e cila pritej nga dje qe te mbulonte keto pjese te Maqedonise.

Bora qe filloj nga oret e hershme te mengjesit si duket do te vazhdoj edhe diteve ne vijim dhe pritet nje intenzitet me i larte i bores ku pervec ketyre 2 qendrave turistike ka mbuluar edhe qytetin e Tetoves.

Related posts

Janë mbyllur të gjitha pikat kufitare të RMV-së, lëshohen vetëm kamionët, kori diplomatik dhe personat me leje të posaçme

admin

Maratona e Ohrit, do të zhvillohet në muajin gusht

admin

Filipçe: S’ka nevojë për karantinë në Kumanovë

admin

Ushtria sot merr në administrim objektet me interes shtetëror

admin

55 persona të arrestuar për shkelje të orës policore në 24 orët e fundit

admin

Sugareski: Nëse është e nevojshme do të ndalohet lëvizja mes qyteteve dhe fshatrave

admin