Hasani: Qeveria po e uzurpon pushtetin jashtëligjshëm

Ish-kryetari i Gjykatës Kushtetutës thotë se me vendimin për kufizimin e lëvizjes së qytetarëve për shkak të koronavirusit, Qeveria e Kosovës ka vepruar në kundërshtim me Kushtetutën e Kosovës.

“Të drejtat dhe liritë kushtetuese nuk mund të kufizohen pa garancione kushtetuese të cilat mund të bëhen vetëm pas procedurave që i kontrollon sovrani në Kuvend”, tha Hasani në Pressing të T7.

Related posts

Maqedonia mer një PO të vërtetë, kurse Shqipëri një PO në formë shuplake

admin

Selimi thotë se LDK’ja e paralamëroi VV’në për dalje nga koalicioni

admin

Komisioni i Venecias nuk do të shqyrtojë kërkesën e qeverisë së Kosovës

admin

Kuçi: Përgjegjësinë më të madhe për vdekjen e 26 vjeçarit, e ka ministri Vitia!

admin

Kurti: Luftëtar i vërtet është ai që nuk merr asgjë pas luftës

admin

Tragjedia e familjes Roçi, varfëria ekstreme e 5 fëmijëve

admin