Google ka lançuar faqen dedikuar koronavirusit

Që prej të shtunës, Google lançoi një website të dedikuar vetëm për coronavirusin, ku njerëzit mund të gjejnë lehtësisht çdo informacion, përgjigje pyetjesh dhe këshilla të sakta e të sigurta.

Kjo lëvizje e Google-it, erdhi një javë pasi presidenti Trump u shpreh se Google po merret me ndërtimin e një website që do t’i ndihmojë amerikanët në lidhje me çdo pyetje dhe do t’i orientojë ata në lokacionin më të afërt për të bërë testin. Diçka e tillë nuk u konfirmua kurrë nga platforma gjigande dhe në website-in e publikuar gjatë fundjavës nuk përfshihet një skenar që lidhet me testimin.

Kjo faqje, është e përqëndruar në edukimin, parandalimin e virusit dhe tek burimet lokale. Kushdo që e klikon do të gjejë informacione të sakta për koronavirusin, këshilla për mënyrën se si duhet të ruhet, trendet që lidhen me pandeminë, ecurinë e saj në të gjithë vendet e botës dhe gjithçka tjetër.

Related posts

Erdogan: Turqia u dërgoi ndihmë 17 vendeve në luftën kundër koronavirusit

admin

71 vite NATO

admin

Australia prezanton planin për dalje nga izolimi, dasmat deri me 10 të ftuar

admin

Komisioni Europian do të shpëtojë pushimet e verës

admin

Virusi pastron ajrin e Kinës

admin

Slloveni, 514 euro ndihmë për ata që kanë humbur vendin e punës si pasojë e Covid-19

admin