Rekomandim bankave që ti paguajnë pensionet deri më 28 mars

Qeveria i ka rekomanduar bankat që me herët të sigurojnë pagesën e pensioneve gjegjësisht deri para 28 marsit.“Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike dhe Koordinimin e Dikastereve Ekonomike, Milla Carovska iu drejtua Asociaciont të Bankave të Maqedonisë së Veriut me një kërkesë për shkak të gjendjes së jashtëzakonshme me koronavirusin, që bankat të mundësojnë pagimin e pensioneve në pesë grupe të pensionistëve sipas vlerës së pensionit në ditët e punës nga 25 mars i vitit 2020. Pas marrjes së një njoftimit nga Asociacioni i Bankave të Maqedonisë së Veriut, Kabineti i zëvendëskryeministres Carovska ka propozuar dhe Qeveria ka pranuar t’u rekomandohet bankave afariste të sigurojnë pensione nga 28 marsi, qëndron në komunikatën e pre-shërbimit qeveritar.

Related posts

Shkup, të hënën nis dezinfektimi kundër mushkonjave

admin

Pjesëmarrja e parë e Maqedonisë së Veriut në takim të NATO-s, si anëtare e barabartë

admin

Zgjedhjet parlamentare më 11 tetor?

admin

Virusi korona, 49 raste të reja në Maqedoninë e Veriut

admin

Qeveria kërkon zgjatjen e gjendjes së jashtëzakonshme edhe për 30 ditë të tjera

admin

Spitali mobil në afërsi të Klinikës Infektive, javën që vjen vihet në funksion

admin