Osmani me informata shtesë rreth orës policore

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani ka dhënë informata shtesë në lidhje me orën policore.

Disa informacione shtesë:

– Lejet për qarkullim gjatë orës Policore i jep Ministria e informatikës dhe administratës, Sekretar shtetëror Adem Avziu.

– Bashkësia Islame sapo ma dërgoi listën e 276 muezinëve që do mund të dalin edhe përkundër orës policore,

– Marketet e natës ( për nevojat e punëtorëve shëndetësor, policisë, ushtrisë) mund të punojnë me atë që punëtorët duhet të shkojnë para orës 21:00 dhe të dalin pas orës 6:00

– Vendimet për masat restriktive merren në shtab të krizës dhe në Qeveri e jo në selitë e Partive Politike,

Related posts

Bekteshi: Ka interesim të madh për shfrytëzimin e masave ekonomike

admin

Rrogë minimale për të punësuarit në kompanitë e prekura nga kriza

admin

Abdul-Selam Selami, drejtori i cili me vepra ngriti besimin e Pollogut dhe votën shqiptare

admin

Filipçe: Mbani 2 metra distancë kur komunikoni me njerëz ose shkoni në market

admin

Tragjedi në Likovë, humb jetën një person

admin

Nuhiu për orën policore: I kënaqur me ndërgjegjësimin e qytetarëve

admin