MPB ka ngritur 77 padi penale për shkeljeve të masave për mbrojtje nga coronavirusi

Ministria për Punë të Brendshme ka ngritur 77 padi penale që nga hyrja në fuqi e masave të qeverisë kundër coronavirusit.

Gjithashtu deri tek PTHP janë ngritur pesë raporte, ndërsa janë miratuar dhjetë shkelje të masave në bazë të ligjit për Ligjin për shkelje të rendin publik.

Përveç këtyre aktiviteteve, sektorët e punëve të brendshme në kuadër të Ministrisë së Brendshme po merren edhe me 604 vendime të paraqitura për izolim, si dhe 6.662 deklarata për vetizolim të qytetarëve tanë. Gjatë kontrolleve të izolimit, janë identifikuar pesë shkelje të vendimeve, ndërsa në bazë të deklaratave, gjegjësisht urdhrave për vetizolim janë konstatuar shkelje të vetizolimit në 105 raste.

Related posts

Qeveria kërkon zgjatjen e gjendjes së jashtëzakonshme edhe për 30 ditë të tjera

admin

Deskoska: Të shfuqizohet financimi i partive politike për këtë vit

admin

Prej sot në Poliklinikën Çair, ndërsa deri në fund të javës edhe në “Mlin Ballkan do të bëhen testime për Kovid 19

admin

Kreu i Kuvendit firmosi vendimin për shpalljen e zgjedhjeve

admin

Raca e Qenit të Sharrit rrezikon të zhduket

admin

Filloi seanca e Këshillit të Sigurimit, nuk marrin pjesë Spasovski, Osmani dhe Filipçe

admin