Funksionarët e BDI-së të gatshëm të dhurojnë krejt rrogën, vetëm mos të ulet rroga e administratorëve

Funksionari i BD-së, Musa Ibraimi ka goditur ish kryeministrin Zoran Zaev i cili sot u soll si kryeministër ku dha masa ekonomike për parandalimin e virusit korona. Zaev tha se të gjithë funksionarët dhe administratorët do të kenë rrogë 14500 denarë gjatë muajit Prill dhe Maj. Pas këtij lajmi nga lideri i LSDM-së Musai ju ka dalë në ndihmë arsimtarëve dhe administratorëve që mos preken pagat e tyre, por le të marrin nga funksionarët e BDI-së, përcjell TS.

Zoran Zaev kryetar i LSDM -së un per dy muaj resht rrogën time po ta jap për Shtetin vetëm mos përgjysmoni rrogat e administratorëve, besoi se te gjithë funksionarët e BDI -së ndajnë te njejtin mendim, ashtu edhe si kanë filluar te veprojnë disa!” ka shkruar Ibraimi

Ndryshe pas paralajmërimit të Zoran Zaevit se do të ulen pagat për muajin Prill dhe Maj kanë nisur shumë reagime në rrejtët sociale nga arsimtarët dhe administratorët për këtë masë skandaloze të një ish kryeministri i cili sillet si kryeministër. 

Related posts

Maqedonia e Veriut, zyrtarisht anëtare e NATO-s

admin

​Dita Botërore e Lirisë së Shtypit, Filipçe falënderon mediumet

admin

Flamuri i Maqedonisë së Veriut ngritët para selisë së NATO-s

admin

Filipçe: Prej sot edhe 14 qendra për testim nga koronavirusi

admin

Çulev: Gjatë fundjavës rritet numri i policëve, ora policore fillon nga …

admin

117 persona shkelin orën policore, arrestohen 89 prej tyre

admin