Edhe doktor Iliri në mbrojte të administratorëve: Ulja e rrogave do ketë pasoja të paparashikueshme

Në një moment, kur qeveritë e shteteve të tjera mundohen me çdo kusht të lehtësojnë jetën e qytetarëve të tyre, zvoglimi i rrogave të administratës publike do të ishte një barrë e rëndë që kjo shoqëri në këtë moment nuk mund ta mbaj. Një gjë e tillë nuk do të ishte vetëm demotivuese për një shoqëri të izoluar në karantinë, por do të kishte pasoja te paparashikueshme.
Na duhet motivim dhe ndjenja e sigurisë dhe kujdesit nga shteti.
Jo demotivim..
#ilirhasani #corona #COVID19

Related posts

Qeveria i kërkon Kushtetuese të mos procedojë nismën për vlerësimin e kushtetutshmërisë për procesin zgjedhor

admin

Maqedoni: Prej sot inspektorët në terren, për lokalet që punojnë pas orës 18 do të ketë dënime të mëdha

admin

21 vjet nga demilitarizimi i UÇK-së, ja marrëveshja

admin

Bombë në burgun e Tetovës

admin

Pas ngujimit 56 orësh, banorët e Kumanovës mbushët sot rrugët e qytetit

admin

Grupi i Vishegrahdit: Maqedonia vetëm 105 milion euro për luftë kundër Kovid-19

admin