Vazhdojnë punimet për asfaltimin e rrugës në Radushë

Drejtori i Ndërmarrjes Publike “Rrugët e Maqedonisë” Bekim Memeti vazhdon me angazhimin e tij maksimal në zona të ndryshme që ka të bëjë me infrastrukturën ndërsa në vijë të kësaj është duke punuar intensivisht në Radushë për ta përfunduar sa më parë këtë projekt.

Me këtë rast banorët e kësaj zone shprehën falënderim të veçantë për drejtorin Bekim Memeti i cili siç thonë ata çdoherë ka gatishmëri që të realizojë projekte në komunën e Sarajit.

“Ky projekt infrastrukturor ka rëndësi të madhe, jo vetëm për banorët e këtyre fshatrave por edhe për banorët që frekuentojnë nga vendet tjera. Kjo rrugë gjithashtu shërben edhe si rrugë që lehtëson lëvizjen drejtë Tetovës. Ndërmarrja Publike “Rrugët e Maqedonisë” gjithmonë do të jetë në shërbim të qytetarëve pasi ky është dhe qëllimi ynë si institucion”, është shprehur Memeti.TS

Related posts

RMV thyen rekorde, vitin e kaluar ka importuar 41.479 automjete të përdorura

admin

Rrëshqet nga binarët treni i relacionit Gjevgjeli-Trubarevë, nuk ka të lënduar

admin

Interpelancë ndaj Grubit dhe Osmanit? Mexhiti as nuk pohon e as mohon, do të heshtë në 100 ditët e para!

admin

Dezinfektim dhe pastrim rreth tregut në Taftalixhe

admin

Sofja konfirmon veton, akuzon Shkupin për nxitje të urrejtjes

admin

Katër shqiptarë dëbohen nga Maqedonia, tentuan ilegalisht të kalojnë në Greqi

admin