Nuk janë vetëm të moshuarit, të rinjtë po preken gjithnjë e më shumë nga koronavirusi

CDC tha se kishte konfirmuar 4,226 raste të COVID-19 në SH.B.A. që nga 16 Mars. Nga 2,449, 29% ishin midis moshave 20 dhe 44.

Raporti gjithashtu zbuloi se e njëjta grupmoshë përbënte 20% të të shtruarve me këtë sëmundje, si dhe 12% e tyre të pranuar në kujdes intensiv, duke treguar që të rinjtë mund të zhvillojnë raste të rënda gjithashtu.

Edhe vdekjet e amerikanëve mbi moshës 65 vjeç janë më të larta, studimet kanë zbuluar se edhe grupmoshat e reja janë në rrezik

Edhe fëmijët që supozohet të jenë më pak të ndjeshëm ndaj sëmundjes, një studim i kohëve të fundit në Kinë zbuloi se disa fëmijë që e marrin koronavirusin, zhvillojnë infeksione të rënda.

29% e rasteve të konfirmuara të koronavirusit në Amerikë kanë qenë te njerëzit midis moshës 20 dhe 44 vjeç.

Një në pesë persona në ShBA të shtruar në spital me koronavirus kanë qenë midis 20 dhe 44 vjeç.

Related posts

Fshati anglez që me karantinë shpëtoi vendin nga epidemia para 350 vitesh

admin

OBSH: Vetëm maskat sanitare nuk mjaftojnë kundër COVID-19

admin

Mbreti i Tajlandës në karantinë me 20 femra

admin

Studimi: Gjermanët kundër ndihmës financiare për sportet profesioniste

admin

“Financial Times”: Britania nuk do të vendos kontrolle të plota kufitare me BE-në

admin

Vazhdon të bjerë numri i të infektuarve në Itali, por mbetet i lartë numri i viktimave

admin