Lëshohen për qarkullim automjetet transportuese që s`kanë leje nga Inspektorati Sanitar

Shoferët profesionistë të automjeteve të mallrave të cilët hyjnë dhe dalin nga shteti, ndërsa nuk posedojnë leje të lëshuara nga Inspektorati Sanitar do të lëshohen në vendkalimet kufitare, por duhet të marrin lejen më së voni deri më 24 mars.

Qeveria e mori këtë vendim mbrëmë me propozim të Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve.

“Qeveria ka konkluduar të ndryshojë Konkluzionin nën numrin rendor 5 nga Seanca e njëzetë të Qeverisë, të mbajtur më 16 mars 2020 dhe të deklarojë – Drejtuesit profesionistë të kamionëve që hyjnë dhe dalin nga Republika Maqedonia së Veriut, e të cilët nuk posedojnë leje të lëshuara nga Inspektorati sanitar dhe shëndetësor shtetëror, mund të lëshohen në vendkalimet kufitare për hyrje dhe dalje, por janë të detyruar të sigurojnë dhe deponojnë lejen jo më vonë se 24 mars 2020”, qëndron në komunikatën e Qeverisë.

Related posts

LSDM: Qeveria po shpëton vendet e punës të goditura nga kriza e coronavirusit

admin

Interpelanca e mundshme e Mexhitit ndaj Grubit? Ja si përgjigjet zv/kryeministri i parë Grubi

admin

Kush po keqpërdorë mjetet e kabinave në Tetovë?

admin

Një i vdekur dhe tetë të lënduar nga aksidenti zinxhiror në afërsi të Strumicës

admin

Vazhdojnë përplasjet tek ASH,Tateshi ia tregon stacionin e fundit Shumit

admin

Koronavirusi , linja telefonike dhe Punkte shëndetësore në Tetovë, Zhelinë, Bogovinë, Tearcë, Çellopek dhe Reçicë

admin