Kriza ekonomike, qeveria pritet të huazon 570 milion euro

Alsat mëson se në seancën e sotme të qeverisë, do të propozohet që shteti të merr kredi prej 570 milion eurove. 400 milion euro pritet të sigurohen përmes një eurobondi të ri, 100 milion nga Banka Botërore dhe 70 milion nga Fondi Monetar Ndërkombëtar. Ky huazim është pjesë e masave për të trajtuar krizën ekonomike që është shfaqur për shkak të virusit Covid-19.

Related posts

Seancë e Qeverisë, shqyrtohen masa shtesë si pasojë e Covid-19

admin

Shkup, të hënën nis dezinfektimi kundër mushkonjave

admin

Parqet dhe malet, të mbushura me qytetarë

admin

Telekomi i Maqedonisë: Të qëndrojmë të lidhur nga shtëpia, me internet fiks dyfish më shumë,mbi 50 TV kanale dhe 10 GB internet celular për të gjithë!

admin

RMV, Vazhdojnë dënimet për qytetarët që nuk respektojnë masat kundër virusit korona në RMV

admin

Akciza e derivateve të naftës rritet për 3 denarë, shtrenjtohet benzina e dizeli

admin