Gjermania pritet të miratojë plan ekonomik prej 822 miliardë eurove si pasojë e COVID-19

Qeveria gjermane synon të vendosë në dispozicion 822 miliardë euro kredi për të ndihmuar bizneset dhe të punësuarit për t’i bërë ballë pasojave ekonomike nga epidemia e koronavirusit, sipas një projektligji.

Kjo shumë, kërkuar për t’u miratuar zyrtarisht të hënën nga Këshilli i Ministrave, do të vijë në ndihmë për të financuar një fond shpëtimi për bizneset e mëdha, duke parashikuar në raste të nevojshme një shtetëzim të pjesshëm dhe të përkohshëm për t’i bërë ballë krizës, sipas tekstit.

Related posts

Kush e përhapi COVID-19? Përplasje mediatike mes Italisë dhe Spanjës

admin

Kriza e shkaktuar nga coronavirusi: Europol paralajmëron për mashtruesit e mundshëm

admin

OBSH: SHBA mund të bëhet epiqendra e coronavirusit

admin

Studimi amerikan: Ilaçi eksperimental i suksesshme kundër Kovid-19

admin

Biden rreth akuzës për sulm seksual: Nuk ka ndodhur kurrë, kurrë!

admin

Slloveni, 514 euro ndihmë për ata që kanë humbur vendin e punës si pasojë e Covid-19

admin