Ekspertja: Virusi mund të ketë ndryshuar, nuk kuptojmë ç’po ndodh në Itali

“Nuk po kuptojmë çpo ndodh në Itsli. Virusi mund të ketë ndryshuar”, ka deklaruar Drejtoresha e laboratorit të mikrobiologjisë klinike, virozave e bioemergjencave të spitalit Sacco të Milanos, Maria Rita Gismondo.

“Në Lombardi ka diçka që nuk po kuptojmë. Kemi kapërcyer numrin e viktimave të Kinës, në një zonë infinitisht të vogël në krahasim me Kinën e një periudhë kohore kaq të ngushtë.”

“Po ndodh diçka e çuditshme, thotë ajo, virusi në Lombardi është kaq agresiv sa nuk mund të shpjegohet. Hipotezat se pse janë të gjitha të vlefshme e një prej tyre është se virusi ndoshta ka ndryshuar.”

Ekspertja e mikrobiologjisë së spitalit të Milanos apelon botën e shkencës të bashkohen për të kuptuar. Nëse punojmë së bashku dhe e studiojmë, ndoshta arrijmë të kuptojmë se ç’po ndodh”, thotë ajo.

Related posts

Shkup, të hënën nis dezinfektimi kundër mushkonjave

admin

Fondi pensional: Komisioni invalidor nuk do të punojë deri me 24 mars

admin

Gjithsej 10 policë të infektuar me koronavirus

admin

Rrogë minimale për të punësuarit në kompanitë e prekura nga kriza

admin

Ambasada gjermane përkohësisht e mbyll departamentin konsullor dhe të vizave

admin

Qytetarët vërshojnë marketet dhe tregjet

admin