Dy ditë në punë, infermierja ngel pa ngrënë pasi gjen dyqanin bosh

Një infermiere nga New York e rraskapitur i është lutur njerëzve të ndalojnë së bleri sende ushqimore dhe sende të tjera me tepricë dhe të panevojshme dhe të mendojnë edhe për nevojat e njerëzve të tjerë.

“Mjaft e bëtë këtë, ju lutem, sepse njerëz si puna ime janë ata që kujdesen për ju kur jeni të sëmurë!”

Ajo pas 48 orësh në punë të lodhura në spital shkoi të blinte fruta dhe perime në supermarketin më të afërt me shtëpinë e saj dhe e gjeti bosh. Nuk kishte më asnjë ushqim nëpër rafte.

Related posts

Varhej: BE-ja e gatshme të bashkëpunojë me qeverinë e re në Serbi

admin

Kim Kardashian në ndihmë të të prekurve nga koronavirusi

admin

Merkel: Ia vlen ta mbash Europën të bashkuar

admin

Qendra e Brukselit shndërrohet në zonë për këmbësorë

admin

Vendi me 1.3 miliard banorë bllokohet, India në luftë kundër coronavirusit – pas mbylljes së fabrikave përmirësohet dukshëm cilësia e ajrit

admin

Të famshmit që u bënë prindër në 2020

admin