Stoltenberg i shkruan Spasovskit: Maqedonia është anëtarja e 30-të e NATO-s

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ka njoftuar autoritetet e Maqedonisë së Veriut se vendet anëtare të NATO-s kanë përfunduar me ratifikimin e Protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO dhe Maqedonia e Veriut duhet të dërgojë dokumentin e ratifikuar.
“Sot, do të dërgojmë dokumentin tonë të ratifikimit në Uashington. Javën e ardhshme do të dorëzohen në Uashington dhe me këtë, Maqedonia e Veriut do të jetë vendi i 30-të i NATO-s. Është moment i madh historik. Është përmbushur qëllimi strategjik për stabilitet të shtetit dhe për siguri të qytarëve”, shkroi kryeministri teknik, Oliver Spasovski.

Related posts

Në Tetovë dhe Gostivar ka ulje të lëvizjes së qytetarëve

admin

Zyrtarë qeveritar kanë qenë në kontakt me Zaevin, presin rekomandime nga Filipçe

admin

Osmani: Tregtarët e kufijve po shpifin ndaj babait tim, do t’i padis në gjyq

admin

Një mendim ndryshe për Covid 19 – Jeta s’mund të ndalet pa afat

admin

Do të përgatitet plan për kufizimin e lëvizjes, shtyhet afati i dokumenteve personale

admin

130 persona të arrestuar për shkelje të orës policore

admin