Përmirësohet infrastruktura në Kompleksin klinik “Nënë Tereza”

Në Kompleksin klinik “Nënë Tereza” bëhet edhe një korsi për qasje më të mirë drejt Qendrës urgjente dhe rrugë e re pas Klinikës për sëmundje infektive, me qëllim që të përmirësohet qasja drejt këtij institucioni.

“Në Kampusin klinik ‘Nënë Tereza’, intensivisht punohet në përmirësimin e infrastrukturës – bëhet edhe një korsi në hyrjen kryesore të Qendrës klinike për automjetet e ndihmës urgjente mjekësore për hyrje drejt Qendrës urgjente të klinikave kirurgjike, si dhe rrugë e re pas Klinikës për sëmundje infektive dhe gjendje febrile, me qëllim të përmirësimit të qasjes drejt kësaj Klinike”, ka shkruar sonte në profilin e tij në Fejsbuk, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Related posts

Virusi korona, Pendarovski: Të hënën mblidhet Këshilli i Sigurimit

admin

Osmani: Anulimi zgjedhjeve është qëndrim i BDI-së dhe konstatim i përbashkët në takimin e liderëve

admin

Kthimi i shtetasve të Maqedonisë së Veriut, priten fluturime nga Vjena dhe Baseli

admin

Deri në ora 18 të paraqiten të gjithë qytetarët që duan të kthehen në vend

admin

Stoltenberg: Moment historik për Maqedoninë e Veriut, tani në NATO do të valojnë 30 flamuj

admin

Fondi pensional: Komisioni invalidor nuk do të punojë deri me 24 mars

admin