Ne MPB nje i punesuar me COVID 19

Punonjës i informatikës në Departamentin e informatikës dhe telekomunikacionit në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB) ka rezultuar pozitiv me koronavirus – Kovid 19, bëri të ditur ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev sonte në intervistën për Kanal 5.

“Njerëzit tashmë janë dërguar në izolim, ndërsa me Institutin e Shëndetit Publik (ISHP), sipas rekomandimeve, është kryer dezinfektim në të gjitha ambientet në të cilat ka qenë ai”, theksoi Çulev.

Ministri njoftoi se Asociacioni ndërkombëtar i policisë në vend u ka shpërnda policëve pajisje mbrojtëse dhe mjete për dezinfektim. Çulev shtoi se MPB kishte shpallur tender me procedurë të shkurtër për furnizimin me pajisje mbrojtëse.

Related posts

Arrijnë 12 respiratorë në Shkup, donacion i Bashkimit Evropian

admin

Nuhiu: Lëndët për shkeljen e orës policore, në procedurë

admin

Covid-19, shkon në 9 numri i viktimave në Maqedoninë e Veriut

admin

Spasovski prezanton pakon e tretë të masave ekonomike: 355 milionë euro për 730 mijë përfitues

admin

Tani në Gostivar dokumentet i merrni direkt “si në bankomat” (VIDEO)

admin

41 shkelje të orës policore, 206 persona futen në karantinë shtetërore

admin