LAJMI FUNDIT

Ministria e Shëndetësisë raporton se 6 persona janë diagnostikuar me koronavirus këtë pasdite. Kështu, numri i përgjithshëm i pacientëve me koronavirus pozitivë të regjistruar në vend është 76.

Gjatë ditës, dy bashkëshortët nga Kavadari janë konfirmuar pozitivë për virusin dhe një burrë tjetër nga Kavadari është në proces testimi pa asnjë lidhje me dy rastet e tjera.

Deri më tani, janë regjistruar pacientë nga Shkupi, Dibra, Gostivari, Ohri, Shtipi dhe Kavadari.

Related posts

Dr. Mikiç: Herët për parashikime, ne jemi akoma në fillim të pandemisë

admin

Spasovski: Do të dënohen ata që do të vijnë nga jashtë, e nuk do të vetëizolohen

admin

Bislimovski: Qytetarët faturat mund t’i paguajnë me këste

admin

Flamuri i Maqedonisë së Veriut ngritët para selisë së NATO-s

admin

Apostolov: Të rinjtë që shëtisin nëpër kafene le ta dinë se në klinikën infektive nuk ka WIFI

admin

FMN ndan 175.2 milion euro për Maqedoninë e Veriut

admin