Do të shqyrtohet mundësia për shtyrjen e afatit të dokumenteve personale

Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev sot njoftoi se MPB-ja ka përgatitur dhe do të dorëzojë në qeveri disa urdhëresa me fuqi të ligjit për shtyrjen e afatit të dokumenteve të identifikimit dhe atyre të udhëtimit.

“DO të shqyrtohet shtyrja e afatit të dokumentave personale, respektivisht për letërnjoftimet, pasaportat, leje qëndrimi i shtetasve të huaj eventualisht edhe patent shoferët. Do të shqyrtohet mundësia për të gjetur mundësi tjetër për shpërndarjen e dokumenteve personale që tashmë janë gati”, tha mes tjerash Çulev./Alsat

Related posts

Katica Janeva sot do të dëshmojë në rastin “Reket”

admin

Vetizolimi, dënimet e shqiptuara kapin shumën e 27.000 eurove

admin

Arrestohet 31 vjeçari, mbante me vete thikë dhe radio-lidhje

admin

A duhet të lëvizin qyetarët lirshëm pas gjendjes së jashtëzakonshme, përgjigjet Talat Xhaferri në Click Plus

admin

Labunishtë, shifra të larta të të infektuarve

admin

Sanksionohen 443 qytetarë për mosmbajtje të maskës

admin