Dalin pozitiv edhe 6 persona tjerë, shkon në 76 numri i të infektuarve me koronavirus në Maqedoninë e Veriut

Edhe gjashtë persona tjerë janë diagnostikuar me koronavirus këtë pasdite. Kështu, numri i përgjithshëm i pacientëve me koronavirus pozitivë të regjistruar në Maqedoninë e Veriut shkon në 76, konfirmojnë nga Ministria e Shendetësisë, shkruan TS.

Gjatë ditës, janë konfirmuar pozitiv me virusun korona edhe dy bashkëshortët nga Kavadari, dhe një burrë tjetër nga Kavadari është në proces testimi i cili nuk ka asnjë lidhje me dy rastet tjera.

Deri më tani janë regjistruar pacientë pozitiv me COVID-19, nga Shkupi, Dibra, Gostivari, Ohri, Shtipi dhe Kavadarçi.

Related posts

Abdul-Selam Selami, drejtori i cili me vepra ngriti besimin e Pollogut dhe votën shqiptare

admin

Sela e dergoj ne mal ”SHUMIN”

admin

Pendarovski: Me guxim dhe durim ta tejkalojmë këtë periudhë të vështirë

admin

Qeveria rrit masat e lehta në mënyrë që mos të shtohen masat restriktive

admin

5 persona të tjerë me koronavirus në vend

admin

Pendarovski: Drita e Pashkëve le të na jep fuqi dhe besim

admin