Zyrtare, shtyhet Samiti i Këshillit Evropian

Këshilli Evropian konfirmon shtyrjen e Samitit të 26 dhe 27 marsit. Për Alsat, nga zyra për media thonë se samiti është shtyrë për një datë tjetër në një video-konferencë të anëtarëve më 17 mars. “Liderët e BE-së po ashtu ranë dakord për një video-konferencë tjetër gjatë javës së ardhshme për të diskutuar mbi situatën për virusin korona” – thuhet në përgjigjen nga Këshilli Evropian.

Anesa Salihu

Related posts

Egjipti rihap vendet e kultit

admin

Rrjedhja e gazit në një fabrikë në Indi shkakton vdekjen e së paku tetë personave

admin

Prej 16 qershorit, qytetarët italianë do të mund të udhëtojnë edhe drejt Maqedonisë

admin

Danimarkë, lejohet hapja e disa bizneseve

admin

Foto spektakolare tregon satelitin ISS para diellit

admin

BE-ja organizon konferencë donatore për luftë kundër Kovid-19

admin