Koronavirusi, kallëzim penal për ish drejtoreshën e Klinikës për sëmundje të lëkurës

Ministria e Punëve të Brendshme ka ngritur kallëzim penal kundër ish drejtoreshës së Klinikës për sëmundje të lëkurës, Nina Biljanovska e cila në kundërshtim me rekomandimet e qeverisë pas kthimit nga Italia nuk është izoluar.

Ministri teknik për Punë të Brendshme, Nakqe Çulev, sot njoftoi se ish drejtoresha është kthyer nga Italia më 29 shkurt.

Koronavirusi i është konfirmuar më tetë mars, ndërsa në ndërkohë ajo ka shkuar në simpozium ku ka pasur më shumë se 100 punëtorë shëndetësor.

Për shkak kontaktit me drejtoreshën mbi 200 veta janë në izolim.

Related posts

Parqet dhe malet, të mbushura me qytetarë

admin

Padi penale për një shkupjan i cili nuk e ka respektuar vetizolimin dhe ka infektuar shumë njerëz tjerë me koronavirus

admin

Piku i pandemisë së virusit në vend, pas 2-3 javësh

admin

E jashtezakonshme Lord Robertson deri tek Ali Ahmeti: Udhëheqja juaj ndër vite ishte thelbësore për të arritur anëtarësimin në NATO

admin

Shkup, djali ther me thikë babain e tij

admin

8 punonjës të Qendrës për Shëndet Publik në Gostivar, në izolim 14 ditor

admin