Drejtori i BSP-së i vizitoi punktet policore rreth Dibrës

Drejtori i Byrosë për Siguri Publike (BSP) pranë MPB-së Sasho Tasevski sot i vizitoi punktet kontrolluese të shërbimeve policore – Ura e Boskovit dhe Glloboçicë – në rajonin që është kompetencë e Sektorit të Punëve të Brendshme Ohër, të cilët ishin vendosur në bazë të vendimit të Qeverisë për rajonin e Dibrës.

Siç informon MPB-ja, shefat e njësiteve organizative informuan se situata në këtë rajon është e qetë, ndërsa ushqimi dhe produktet tjera të nevojshme po dërgohen sipas protokolleve të përcaktuara për siguri.

Related posts

Policia jep detaje për 33 vjeçarin nga Piroku që tentoi të ikë gjatë ‘orës policore’

admin

“Dyfishohen kapacitetet e Klinikës Infektive në Shkup”

admin

Filipçe: Kulmi i koronavirusit në shtet në fund të muajit prill

admin

Kriza e Koronavirusit ka pastruar ajrin edhe në Maqedoni

admin

Bekteshi: Ka interesim të madh për shfrytëzimin e masave ekonomike

admin

Edhe pas gjendjes së jashtëzakonshme, disa kategori të qytetarëve do të lirohen nga puna

admin